[error-SH-searchBar()]

Welkom bij BNL Groep

Dé specialisten op het gebied van beschermen en reinigen van vloeren, wanden en gevels.
Voor elke toepassing hebben we de juiste behandeling.

Onze filosofie

We geloven dat met de juiste behandeling de uitstraling van vloeren, wanden en muren verbetert en de levensduur verlengt. Met onze jarenlange kennis en ervaring ontwikkelen we producten en werkwijzen die zowel direct (reinigend) als preventief (beschermend) werken en zo min mogelijk schadelijk zijn voor het milieu.

De kracht van BNL Groep

Binnen BNL Groep hebben we de krachten gebundeld van verschillende initiatieven, merken en experts op het gebied van oppervlaktenbehandelingen. Kunststof wanden, stenen gevels en vloeren van verschillende materialen vragen elk om een eigen product en een specifieke aanpak. Alleen zo kan een oppervlakte goed beschermd of gereinigd worden. Met alle experts van BNL Groep bij elkaar hebben we enorm veel ervaring en kennis die we graag delen. Zo pakken we de verschillende vraagstukken grondig en effectief aan en ontstaan kwalitatief topproducten en behandelingsmethoden.

Van specialistisch product tot grootschalige projectbegeleiding

Bij BNL Groep vindt u verschillende specialisaties onder één dak. Ze hebben allemaal een gemene deler, namelijk het behandelen en reinigen van diverse oppervlakten. Maar de aanpak en specialisatie varieert. Gevelreiniging Benelux behandelt en reinigt gevels en schoonmetselwerk weet alles van het op kleuren brengen van stenen gevels. Uitbesteed.nl draait de hand niet om voor projectbegeleiding in complete wijken. We hebben dus uitvoerende tak in huis en daarnaast verkopen we bij PE Protect producten voor wie het zelf wil doen. PE Protect blinkt uit in het ontwikkelen van topproducten die makkelijk zijn in gebruik. Denk aan beschermers en reinigers zonder chemische producten voor 3d wandpanelen, voor de thuis-Spa en diverse soorten vloeren. 

Innovatie en kwaliteitsborging 

Vanuit de passie voor ons vak, de interesse in de problematiek en een gezonde dosis nieuwsgierigheid zijn we altijd op zoek naar nieuwe, nog betere producten en behandelmethoden. R&D is dan ook de basis van BNL Producten en PE Protect. We verdiepen ons in het materiaal, we onderzoeken en testen verschillende producten en gaan door tot we het meest effectieve product hebben ontwikkeld voor specifieke oppervlakten. We stellen hoge eisen aan de producten die we samen met de fabrikant ontwikkelen. Op het label vindt u alle nodig informatie en het productblad en veiligheidsblad is natuurlijk altijd beschikbaar en bij ons op te vragen. Onze producten voldoen aan alle eisen en met de juiste regelmaat worden in de moderne fabriek monsters genomen. Mocht er ooit een vraag zijn over een levering, dan kunnen we die altijd herleiden naar het juiste monster en productiemoment. Op deze manier borgen we de kwaliteit en blijven we innoveren in oppervlaktebehandeling en -reiniging!

Achtergrond

Martijn en Norbert zijn de drijvende krachten achter BNL Groep. Een gouden combinatie. Norbert heeft zich zijn hele loopbaan verdiept in producten voor gevelbehandeling en zo op dat vlak een enorme berg kennis vergaard. Nog altijd is hij actief in kennis delen in verschillende commissies en wordt hij, mede door zijn kennis, betrokken bij uiteenlopende vraagstukken rondom gevels. Martijn werkte vooral aan grootschalige bouwkundige projecten. Vooral werkzaamheden die betrekking hadden op baksteen gevels, voegwerk en gevelreiniging waren aan de orde van de dag. Uit bevlogenheid bijt hij zich als een pitbull in een vraagstuk om tot de beste oplossing te komen. Niet voor de snelle oplossing gaan maar breder kijken, de echte oorzaak zoeken en de beste oplossing vinden. Het ondernemerschap is Martijn met de paplepel ingegoten en op het juiste moment, bij het juiste vraagstuk was snel duidelijk dat hij en Norbert samen een topteam zijn. Vanuit jarenlange ervaring weten dus we dat verschillende materialen langer mooi blijven na een goede behandeling met het juiste product. Het beschermen van wanden, vloeren en muren is een kleine maar zeer duurzame investering. En dat is onze drive. 

Bedrijven

Gevelreiniging Benelux

Gevelreiniging Benelux behandelt, reinigt en kleurt alle soorten bakstenen en betonnen gevels, voor zowel nieuwbouw en renovatie als restauratie. Ook voor uw metselwerk hebben wij maatwerk advies en passende producten. 

BNL Producten

BNL producten heeft dé oplossing voor een perfecte gevelreiniging en gevelbescherming. Wij bieden u advies op maat en professionele producten voor de behandeling van uw vastgoed onder één dak.

Schoonmetselwerk

Schoonmetselwerk.nl is hét netwerk van alle partijen die zich bezighouden met gevelmetselwerk gerelateerde problemen. Van gevelrenovatie, -reiniging en -kleuring tot projectbegeleiding.

PE Protect

PE Protect heeft een uitgebreid, specialistisch assortiment voor het beschermen van vloeren en wanden van verschillende soorten materialen. Elk materiaal vraagt om een eigen behandeling. PE Protect biedt en ontwikkelt daarvoor het juiste product.

Uitbesteed

Uitbesteed is dé specialist op het gebied van gevelrestauratie en gevelrenovatie. Wij bieden al jarenlang deskundige projectbegeleiding en maatwerk advies bij particuliere en zakelijke bouwprojecten, en richten ons hierbij specifiek op de gevel. 

BNL update

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op deze manier altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Inschrijven »